Dostava i uvjeti

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.
 
PLAĆANJE
 
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih i/ili debitnih kartica: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Diners ili Visa. Ukoliko ne raspolažete kreditnom i/ili debitnom karticom tada možete izvršiti gotovinsko plaćanje (internet bankarstvom, općom uplatnicom...). Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate odjel maloprodaje tel: +385 (0)1 55 88 995 ili na e-mail: prodaja@medialub.hr. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

ISPORUKA

Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji sa najkvalitetnijim dostavnim službama, po načelu „od vrata do vrata“. Dostavu naplaćujemo prema težini paketa. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.
 
Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.
 
Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.
 
Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.
 
Cijena dostave 
  1. do 6 KG                     24,00 kn + PDV
  2. do 10 KG                   27,00 kn + PDV
  3. do 20 KG                   30,00 kn + PDV
  4. do 30 KG                   33,00 kn + PDV
  5. Više od 30 KG             1,10 kn + PDV / po KG

REKLAMACIJE
 
Medialub d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.
 
Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 3 radna dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca u roku od 5 radnih dana. Prodavatelj se obvezuje kupcu poslati zamjenski proizvod u roku 5 radnih dana bez naknade ili učiniti povrat novčanih sredstava u roku od 5 radnih dana. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.
 
Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:
  1. Dostava proizvoda koji nisu naručeni
  2. Oštečenja koja nisu nastala u transportu

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti račun kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

 
OPĆENITO
 
MEDIALUB d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.medialub.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.
 
Usluge koje Vam pruža www.medialub.hr Internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Medialub d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Medialub d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Medialub d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.medialub.hr odgovarati Vašim potrebama. Medialub  d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail reklamacije@medialub.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.