NAJPOVOLJNIJI UVJETI KUPNJE UZ 4LIT ULJA FILTER Hiflofiltro"-15% POPUSTA"

<b>Notice</b>: Undefined variable: value in <b>/home/medialub/public_html/catalog/view/theme/medialub/template/information/news_details.tpl</b> on line <b>10</b>
Obvezno nas kontaktiraj prije narudžbe zbog velikog izbora filtera jer je svaki motor poseban pa zahtjeva i poseban filter :)


Hiflofiltro -Tajlandski Yang Kitpaisan, tvornica je osnovana 1955 i proizvodi filtere za industriju motornih vozila od 1963. Sa iskustvom više od četiri desetljeća, stalnog istraživanja i razvoja te moderne proizvodne objekte proizvodimo danas neke od najboljih  filtera na svijetu.

Da bi se postigla i osigurala konzistentnost visoke kvalitete, koristimo samo vrhunske kvalitete materijala od poznatih proizvođača!  Čelik iz Toyote Tsusho i NKK Japana, ljepila iz Henkel Njemačka, papir od Ahlstrom Filtriranje Finska, Hollingsworth & Vose SAD-a i AWA papir Japan.

Uz visoku kvalitetu, popis klijenata je opsežan i uključuje automobile kao što su BMW, Peugeot, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki, Nissan i Denso. Hiflofiltro je kompletan raspon motor filtera projektiranih za ekstremne standarde kvalitete kako bi osigurao vrhunsku zaštitu motora. Naš cilj je pružiti vam najbolju kvalitetu najinovativniju i konkurentnu liniju proizvoda. Vaše apsolutno zadovoljstvo naše je opredjeljenje.

Molimo Vas, prije same narudžbe konataktirajte nas radi točnog izbora filtera. Naime, za svaki motor postoji poseban filter te kako bismo to utvrdili potrebne su nam određene informacije o vašem vozilu.

NARAVNO, U NAŠOJ PONUDI MOŽETE PRONAĆI I SVE DODATNE POTROŠNE MATERIJALE ZA MOTOCIKLE I SKUTERE...
JAVITE SE :)