NOVO "kompletna ponuda orginalnih i zamjenskih autodijelova za sva vozila"

<b>Notice</b>: Undefined variable: value in <b>/home/medialub/public_html/catalog/view/theme/medialub/template/information/news_details.tpl</b> on line <b>10</b>

Tvrtka Medialub d.o.o. započela je s radom 2011. godine kao distributer motornih ulja.

Jedna od djelatnosti tvrtke je uvoz i prodaja originalnih i rezervnih autodijelova.
Tvrtka Medialub  nalazi se na adresi Marka Vukasovića 23; Samobor, ali djelujemo,  prodajemo i dostavljamo  po cijeloj Hrvatskoj.
Redovitim dnevnim uvozima robe u mogućnosti smo Vam ponuditi široku paletu brandova autodijelova po izuzetno povoljnijim cijenama.
Robu uvozimo samostalno što stvara veliku sigurnost u isporuci i mogućnost nabave traženog dijela pa čak i dijelova kojih nema u redovitoj ponudi.
U našoj ponudi možete pronaći sve za Vaš automobil i uvijek nam se s povjerenjem možete obratiti.
Dijelove uvozimo za sve vrste i proizvođače automobila, teretnih vozila te radne strojeve.
Na sve uvezene dijelove dajemo jamstvo od 12-48 mjeseci .
Svi zainteresirani mogu nam se javiti svaki dan od 08h do...
Djelujemo inače na području Samobora,Zagreba i okolice, a ukoliko kupac nije iz Zagreba dijelove šaljemo kurirskom službom Overseas Express.
Upite možete slati svaki dan na:

mail info@medialub.hr
tel: 00385 1 55 888 995
mob: 00385 95 111 2226
mob: 00385 95 111 2227


U cilju odabira ispravnih dijelova za Vaše vozilo prilikom upita molimo Vas da nam dostavite sljedeće podatke ili jednostavo sliku prometne dozvole:
PROIZVOĐAČ VOZILA:
MODEL VOZILA:
GODINA PROIZVODNJE:
RADNI OBUJAM MOTORA:
SNAGA MOTORA:
BROJ ŠASIJE:
KODNA OZNAKA MOTORA:
POTREBNI DIJELOVI:


za isporuku:
KONTAKT MOBITEL:
IME I PREZIME:
ADRESA:
MJESTO I POŠTANSKI BROJ:

OIB (ako račun ide na tvrtku ili obrt)
KONTAKT MOBITEL:
MAIL:


NARUČITE TELEFONOM ILI PUTEM MAIL-A I ČEKAJTE ISPORUKU
Nalazimo se u modernom vremenu gdje prestaje potreba za odlaskom u lokalni dućan kako bi ste nabavili ili naručili auto dijelove za Vaša vozila. Više ne morate gubiti vrijeme i troškove na put do prvog dućana, čekanje u redovima i slično. Dovoljno je da nas kontaktirate i naručite što želite. Nakon toga, sve što morate jest pričekati  dok Vaša  narudžba ne bude isporučena na Vašu adresu.
Kako bih vam olakšali kupovinu preko naše trgovine ponudili smo vam nekoliko načina plaćanja:
    Plaćanje pouzećem tj. pri preuzimanju robe (iznad 300 kn DOSTAVA GRATIS)
    Plaćanje netbankingom
    Plaćanje virmanom tj. na transakcijski račun
    ( USKORO PLAČANJE KARTICAMA BESKAMATNO)
Isporuka robe!
Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu obavezujemo se da ćemo Vam robu isporučiti u roku 2-4 dana!
Povrat robe!
ROK ZA POVRAT ROBE JE 2 DANA OD DOSTAVE ROBE NA ADRESU!!!
Ukoliko kupac nakon kupnje određenih dijelova želi vratiti dio dijelova (iz bilo kojeg razloga ) 
tada je potrebno da nam uz dostavljenu robu dostavi i zahtjev za povrat robe uz obrazloženje zašto se  isti dio vraća. Ukoliko je zaključeno da je kupac svojom zabunom naručio dijelove koji mu odgovaraju ali mu ipak nisu potrebni tada kupac snosi troškove dostave do naše poslovnice.Ukoliko se ustanovi da kupac naruči dijelove a zabuna je prodavača tvrtke Medialub d.o.o. , tada mi  kao tvrtka snosimo troškove dostave prikupa robe do kupca i prijevoz do poslovnice.
Povrat novca!
Ukoliko kupac naruči dijelove koje je zabunom naručio neznavši da su isti ipak ispravni na vozilu te ako je originalna i neoštećena ambalaža možemo prihvatiti povrat robe nakon što zaprimimo dijelove  te ih prosljedimo  direktno dobavljaču. Nakon dobivenog odobrenja od dobavljača novac vraćamo najkasnije u roku 5 dana od datuma dobrenja
UKOLIKO JE USTANOVLJENO DA JE KUPAC NARUČIO DIJELOVE KOJI SE U GARANCIJSKOM ROKU DOKAŽU DA SU NEISPRAVNI TADA JE MOGUĆE DA SE POŠALJU NA REKLAMACIJU UZ ORGINALAN RAČUN, ALI RAČUNAVŠI OD DATUMA REKLAMACIJE RAČUNAVŠI 30 DANA ZA DOBIVANJE ODGOVORA UZ DETALJNO I POTPUNO POPUNJEN REKLAMACIJSKI ZAPISNIK. Ukoliko se ustanovi da kupac nije zadovoljan reklamacijskim obrazloženjem tada je moguće i stručno vještaćenje ali ako se ustanovi da reklamacija ipak nije opravdana tada kupac snosi sve dodatne troškove koji se obavezno moraju podmiriti u roku 7 ( sedam) dana .Kupac svojim potpisom u poslovnici pri preuzimanju dijelova ili preuzimanjem paketa od  kurirske službe Overseas Express daje suglasnost  da prihvaća ove uvjete koji su ovdje navedeni.

Ako još niste probali raditi s našom tvrtkom, svakako to učinite! Nećemo Vas razočarati.
Želimo Vam ugodnu kupovinu!!
MEDIALUB D.O.O.