Sigurnost plaćanja

TAJNOST VAŠIH PODATAKA JE ZAŠTIĆENA I OSIGURNA UPORABOM SSL ENKRIPCIJE

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja
 
Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.  
 
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.  
 
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
 
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.  
 
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava.  Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

 
 
IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA
 
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
PLAĆANJE
 
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online kreditnom i/ili debitnom karticom: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Diners ili Visa, također naručenu robu  isporučujemo i  pouzećem.  Prije isporuke, roba mora biti plaćena. NAVEDENE CIJENE SU ZA PLAČANJE POUZEČEM ILI INTERNET BANKARSTVOM, ZA PLAČANJE KARTICAMA ISTE UVEČAVAMO ZA 5%

Jednokratno

Obročno 2-12 rata

Virmanom ili općom uplatnicom  

Diners kreditnom karticom

American Express kreditnom i/ili debitnom karticom

 Americen Express kreditnom karticom

Diners Club kreditnom i/ili debitnom karticom

 Mastercard kreditnom karticom

Mastercard kreditnom i/ili debitnom karticom

 Visa Kreditnom karticom

Visa kreditnom i/ili debitnom karticom

 

OPĆENITO
 
MEDIALUB d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.medialub.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.
 
Usluge koje Vam pruža www.medialub.hr Internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Medialub d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Medialub d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Medialub d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.medialub.hr odgovarati Vašim potrebama. Medialub  d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail reklamacije@medialub.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.