Uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom i spremanjem u elektronsku „košaricu“ te popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju kreditnom i/ili debitnom karticom do 12 rata, putem opće uplatnice ili internet bankarstvom. Plaćanje pouzećem se posebno ugovara, nakon odabira proizvoda ukoliko želite na taj način obaviti uplatu kontaktirajte našu službu maloprodaje na tel: +385 (0)1 55 88 995 ili na e-mail: prodaja@medialub.hr. Vaša kreditna ili debitna kartica biti će terećena na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku.

Pored svakog proizvoda je navedeno da li je dostupan na skladištu ili ne. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moj račun“. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi navedeni uvjeti kupnje vrijede za područje cijele Republike Hrvatske.

NAPLATA/AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj valuti (hrvatska kuna). Ukoliko ne raspolažete kreditnom i/ili debitnom karticom tada možete izvršiti gotovinsko plaćanje (internet bankarstvom, općom uplatnicom...). Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate odjel maloprodaje tel: +385 (0)1 55 88 995 ili na e-mail: prodaja@medialub.hr.

PODACI ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Ukoliko plaćanje vršite putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom, molimo Vas da uplatu obavite na bankovni račun sa sljedećim podacima:

Primatelj:
MEDIALUB d.o.o. za trgovinu i usluge 
Adresa: Samobor, Marka Vukasovića 23 | HRVATSKA
Žiro Račun Erste Banka: HR68 2402006 - 1100590583
Žiro Račun PBZ
: HR06 2340009 - 1110464366 

Žiro Račun ZABA: HR442360000-1102615844
Poziv na broj: Broj Vaše narudžbe.
Svrha uplate: Naziv proizvoda koji ste naručili

SIGURNOST

TAJNOST VAŠIH PODATAKA JE ZAŠTIĆENA I OSIGURNA UPORABOM SSL ENKRIPCIJE!

Obavezujemo se primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu šifriranja visoke razine sa 256-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. Medialub d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica korištenja Web trgovine.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola šifriranja visoke razine sa 256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristup prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i CorvusPay servisa, te obratno. CorvusPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. 

Corvus Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih i/ili debitmih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi plaćaju se online jednom od kreditnih i/ili debitnih kartica: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Diners ili Visa. Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete izvršiti gotovinsko plaćanje (internet bankarstvom, općom uplatnicom...). Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate odjel maloprodaje tel: +385 (0)1 55 88 995 ili na e-mail: prodaja@medialub.hr.
Robu isporučujemo pouzećem.  Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

NAVEDENE CIJENE SU ZA PLAČANJE POUZEČEM ILI INTERNET BANKARSTVOM, ZA PLAČANJE KARTICAMA ISTE UVEČAVAMO ZA 5%

DOSTAVA

Cijenjenim kupcima nudimo besplatnu dostavu za kupnju minimalno iznos 500 kn ulja za osobna ili dostavna vozila, dostava robe do 500 kuna naplaćuju se po određenoj tarifi dostavljača. Rok dostave maksimalno do 5 radnih dana nakon evidentiranih novčanih sredstava na računu tvrtke Medialub d.o.o. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

REKLAMACIJE

Medialub d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 3 radna dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca u roku od 5 radnih dana. Prodavatelj se obvezuje kupcu poslati zamjenski proizvod u roku 5 radnih dana bez naknade ili učiniti povrat novčanih sredstava u  roku od 5 radnih dana. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. 

Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

  1. Dostava proizvoda koji nisu naručena
  2. Oštećenja koja nisu nastala u transportu

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti račun ili kopiju narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena. Račun šaljemo zajedno sa isporučen proizvodom. Medialub d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

PRAVNE ODREDBE

Korištenje stranica www.medialub.hr

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Medialub d.o.o., Marka Vukasovića, Samobor, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina. Medialub d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama Medialub.hr su vlasništvo tvrtke Medialub d.o.o.. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Usluge koje Vam pruža www.medialub.hr Internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Medialub d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Medialub d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Medialub d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.medialub.hr odgovarati Vašim potrebama. Medialub d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail reklamacije@medialub.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.